• Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

Behandlinger

Indre Arna-vegen 170
Indre Arna, Bergen 5261

Telefon 0800-1800:    55 24 05 31

SMS 0800-2200:          411 42 939

Akutt helg:                  411 42 939

Kontakt oss

- Tannbleking

- Rette tenner

- Årlig undersøkelse

- Tannbehandling

Mandag - Fredag 0800 - 1600

Vi tar i mot akutt kveld og helg

Åpningstider

Våre behandlere

Tannhelseteamet

Anders Reinert

Tannlege, MNTF

  • Legelisten

Tannlegeeksamen i Lund, Sverige, 1974. 42 års erfaring fra privat praksis i Sverige og Norge. Stort antall etterutdanningskurs i Norge og internasjonalt. 7 års erfaring som instruktørtannlege ved det Medisinsk-Odontologiske fakultet, Universitetet i Bergen. Arbeider også som sakkyndig tannlege ved Norsk Pasientskadeerstatning. Videreutdanning i implantatbehandling. Videreutdanning i lystgassbehandling. Spesialinteresser: implantatbehandling, rehabilitering av omfattende bittskader, periodontitt (tannkjøttsykdom).

Jeg ble ferdig utdannet som tannlege ved Universitet i Bergen i 2009. Jeg har allsidig erfaring fra både offentlig og privat tannhelsetjeneste. 
I åtte år jobbet jeg som klinikksjef for tannhelsetjenesten i Hordaland, utover dette har jeg også de siste fire årene arbeidet i privatpraktiserende tannklinikk og på Tannlegevakten. 
Jeg begynte ved Indre Arna Tannlegesenter i juni 2018. Ved siden av arbeider jeg også i Helseklage. 
Jeg er en godt erfaren tannlege i flere felt og har blant annet lang erfaring med tannlegeskrekk. 
Med mine pasienter er jeg nøye, opptatt av god kvalitet på tannbehandlingen og av at du skal ha en god og trygg opplevelse i tannlegestolen. Jeg er en blid og  hyggelig behandler - som alltid møter deg et med et smil!

  • Legelisten

Anna Valanova

Tannlege, MNTF

Linn Hennes

Tannpleier

Jeg ble ferdig utdannet tannpleier i 2015 på Universitetet i Bergen og har jobbet på offentlig tannklinikk siden.

 

Jeg er ny på klinikken i 2018. Områder jeg jobber mye med er forebyggende arbeid og behandling av periodontitt (tannkjøttsykdom).

Du vil også se meg i samarbeid sammen med tannlege. Jeg er effektiv, blid og synes det er gøy å være på jobb.

Indre Arne-vegen 170

Vi er en moderne tannklinikk sentralt beliggende på Indre Arna - nært togstasjonen og med parkeringsplasser rett utenfor klinikken.  Klinikken ble etablerte av Anders Reinert her på Indre Arna i 2009. 

I 2017 ble Indre Arna Tannlegesenter en del av Vital Tannhelse-kjeden og fikk med dette nytt navn, nye nettsider og ny logo - men også kundechat, web-booking, utvidet tilgjengelighet, akutt-SMS i helger og et større faglig miljø. 

For deg som pasient betyr dette at du kommer til en moderne og fremtidsrettet tannklinikk, møtt med de samme smilene som før.  

Våre omsorgsfulle behandlere Anders, Anna og Linn har lang og bred erfaring. Hos oss får du kartlagt tannhelsen din, god dialog og planlegging rundt tannbehandling og hjelp av spesialutdannet tannlege dersom du har tannlegeskrekk. 

Vi lytter også til dine mer estetiske ønsker - kanskje ønsker du deg rettere eller hvitere tenner?  Vi er opptatt av dine ønsker og at du blir godt ivaretatt.  

Du kan føle deg trygg hos oss

- velkommen! 

Trenger du en ny fasttannlege?